fbpx

Butiksstädning Stockholm

Boka offertmöte Begär offert

Om tjänsten

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om en butik dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Vi erbjuder flexibel butiksstädning i Stockholm

Med ett sinne för detaljer och med en kompetent och professionell personalstab ger vi dig flexibla lösningar med hög kvalitet. Vi arbetar med både stora och mindre butiker och vi har en bred erfarenhet. All vår personal är utbildade för att leverera butiksstädning av hög standard till er butiksverksamhet.

Butiksstädning som passar din verksamhet

Vi hjälper många enstaka affärsidkare, men också större butikskedjor samt butiker som har specifika krav på butiksstädning. Ingen butikslokal är för svår för oss att ta oss an. Vi går i gång på utmaningar och anpassar vår butiksstädning efter er lokal och era önskemål.

Vi arbetar hårt för att få nöjda kunder!

Butiksstädning Stockholm – Se våra miljövänliga produkter

Vanliga frågor om vår butiksstädning i Stockholm

Hur ofta behövs butiksstädning?

Det beror helt och hållet på din butik. I en butik som säljer kläder eller elektronik som står på stora delar av dygnet, bildas det ofta stora mängder damm som kräver städning mer regelbundet. Det kan också variera beroende på årstid och väderlek – vi kan hjälpa er att ta fram en plan som passar just er.

Hur mycket kostar butiksstädning?

Pris för butiksstädning kan variera. Priset avgörs bland annat av hur stor yta som er butik täcker, av hur omfattande butiksstädning som ni är i behov av samt av hur ofta er butik behöver städas.

Finns det någon garanti på butiksstädningen?

Jadå! Vi lämnar alltid en så kallad nöjd-kund-garanti till alla våra kunder som vi utför all typ av städning hos. Den garanterar både att våra kunder får en butiksstädning som möter deras krav och önskemål, samt ger oss en garanti på att vi har fortsatt nöjda kunder.

Kostnadsfritt offertförslag på butiksstädning

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte med en erfaren arbetsledare angående städning av butik. Vi kommer oftast ut inom två dagar om kunden har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema för butiksstädning i er verksamhet mejlas ut till kund inom två dagar.

  • Offert inom två dagar
  • Egen kontaktperson
  • Fasta priser

Boka ett offertmöte

Nöjda kunder

Det här får du som avtalskund

1.

Hög städkvalitet

Vi arbetar hårt för att upprätthålla en mycket hög nivå på vår butiksstädning.

2.

Korta bindningstider

Vi ger alla våra avtalskunder korta bindningstider – för oss är det en självklarhet för att upprätthålla vår höga kundnöjdhet.

3.

Egen kontaktperson

Personlig kontakt är en byggsten i ett långvarigt samarbete och därför få du alltid en egen kontaktperson.

4.

Kollektivavtal

Nöjda medarbetare är precis lika viktigt som nöjda kunder. Vår personal omfattas därför självfallet av kollektivavtal.

Innovativ kontorsstädning

Städning med Active Water

Elektrostatiska sprutor

Svanen-märkta produkter

Vårt erbjudande

Vi kan mer än bara butiksstädning

Vi är experter på hemstäd

Vi städar dagligen flera hundra bostäder runt om i Stockholm och vill hjälpa även dig med hemstädning. Ring oss idag!

Vi utför storstäd

Våra städteam hjälper dig gärna med att utföra en grundlig storstädning i din bostad. Storstädningen inkluderar självklart fönsterputs!

Innovativ desinficering

Med våra elektrostatiska sprutor från Victory Innovations så erbjuder vi en snabb och effektiv butiksstädning till en låg kostnad.

Så här tycker våra kunder

Boka ett offertmöte

Vi kommer oftast ut inom två dagar om ni har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas oftast ut till er inom två dagar.

Dubble-A
Almega logotyp
Kommunal logotyp