fbpx

Kontorsstädning Stockholm

Auktoriserat serviceföretag Städenergi
 

 

 

 

 

Kontorsstäd med Amadeusstädenergi

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag - därför är det viktigt att satsa på att upprätthålla rena och städade kontorslokaler genom att låta proffs på kontorsstädning i Stockholm utföra jobbet.

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte med en erfaren arbetsledare. Vi kommer oftast ut inom två dagar om kunden har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund inom två dagar.

  • Offert inom två dagar
  • Egen kontaktperson
  • Fasta priser

Boka ett offertmöte

Nöjda kunder

Det här får du som företag

1.

Korta bindningstider

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

2.

Kvalitetsgaranti

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti om man mot förmodan inte skulle vara nöjd.

3.

Egen kontaktperson

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarig samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

4.

Kollektivavtal

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare som gör sitt yttersta för att leverera en hög kvalitet och service.

Kemikaliefri städning

Active Water rengör betydligt bättre än rengöringsmedel som innehåller tensider. Rena ytor ger ingen grogrund för bakterier Effektivt mot smuts & fett

Elektrostatiska sprutor

Med hjälp av innovativa elektrostatiska sprutor rengörs & desinficeras stora ytor på ett effektivt och miljösmart sätt. Medelåtgången minskas med runt 65%

Svanenmärkta produkter

Vårt målsättning är att alla produkter som vi använder ska vara Svanenmärkta eller motsvarande. Som städbolag vill vi att våra klimatavtryck ska vara minimala

Miljön i fokus

Det är många företag som påstår sig arbeta på ett miljömässigt rätt sätt, vi på Amadeusstädenergi tar miljön på allvar och ser till att vår verksamhet arbetar med miljön i fokus

Nöjd kundgaranti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. 

Realtids uppdatering

Alla våra städuppdrag utförs i ett speciellt framtagen mobilt system, som fungerar bland annat som en digital stämpelklocka som uppdateras i realtid

Såhär tycker våra kunder

Dubble-A
Almega logotyp
Auktoriserat serviceföretag Städenergi
Kommunal logotyp

Vanliga frågor & svar

Hur fungerar kontorsstädning?
Hur ofta behövs kontorsstädning?
Kontorsstädning – priser
Vem betalar om något skulle råka gå sönder?

Mer om Amadeusstädenergi

Amadeusstädenergi är ett innovativt städbolag som utför flera tjänster utöver kontorsstädning i Stockholm och som ligger i framkant med ideligen har nöjda kunder. Läs mer om hur vi arbetar med innovativa och miljövänliga lösningar som hjälper företag och privatpersoner att få en kemikaliefri tillvaro.

Boka ett offertmöte

Vi kommer oftast ut inom två dagar om ni har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas oftast ut till er inom två dagar.