fbpx

Kontorsstädning Stockholm

Boka offertmöte Begär offert

Om tjänsten

Upplev kontorsstäd i Stockholm med Städenergi

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag - därför är det viktigt att satsa på att upprätthålla rena och städade kontorslokaler genom att låta proffs på kontorsstädning i Stockholm utföra jobbet.

Trivsamt kontorsstäd i Stockholm 

Trivsel på kontoret är en förutsättning för att personalen skall göra ett bra jobb. Vi levererar trivsam kontorsstädning i Stockholm och gör det helt utan kemikalier, med miljövänliga metoder och med ett stort driv och engagemang.

Noggrann städning av kontor i alla storlekar

Vi har bred erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm och hjälper både mindre och stora företag med deras städning av kontor. Vår erfarenhet och noggrannhet utmärker oss och visar sig inte minst bland alla våra nöjda kunder.

Är vi den bästa städfirman för kontorsstäd i Stockholm?

Ta reda på det! Med ett sinne för detaljer och med en kompetent personalstab ger vi dig flexibla lösningar och ett kontorsstäd av hög kvalitet när det passar dig - alla dagar i veckan! Kontakta oss redan idag – så bokar vi in ett offertmöte med dig!

Kontorsstädning Stockholm – se hur vi jobbar

Vanliga frågor om kontorsstädning

Hur funkar kontorsstädning?

Vår erfarna personal tar med sig all den städutrustning och kommer ut till era lokaler och utför städningen på den tid som vi har avtalat. Vi utför all vår kontorsstädning med miljövänliga produkter som alla är helt kemikaliefria. Har ni några särskilda önskemål kring vad ni vill ska ingå? Kontakta oss så snackas vi vidare.

Hur ofta behövs kontorsstädning?

Det beror helt och hållet på era förutsättningar. Är ni många som sitter på en relativt liten yta? Har ni mycket datorer och andra maskiner som ständigt är i gång och skapar mycket dammpartiklar? Då kan kontorsstädning vara nödvändig något oftare. En del företag bokar städning varje vecka och en del varannan vecka. Vi anpassar oss efter er!

Kontorsstädning – priser

Priset för kontorsstädning hos just ert företag är svår att säga på rak arm. Vi behöver bland annat veta hur stora lokaler ni har och hur ofta ni vill att vi ska komma och städa hos er. Det lättaste sättet att ta reda på just ert pris för kontorsstädning är att kontakta oss för ett offertmöte så återkommer vi med en prisbild.

Kommer kontorsstädet med några garantier?

Våra kunder är nöjda och det är någonting som vi finner en enorm stolthet i. Därför känns det självklart för oss att erbjuda alla våra kunder 10 dagars nöjd-kund-garanti. Vi gör allt för att våra kunder ska känna sig nöjda.

Och om vi inte känner oss nöjda?

Då återkommer vi inom 48 timmar och åtgärdar det som ni känner er missnöjda med. Det är givetvis en helt kostnadsfri tjänst. Rätt ska vara rätt och ni ska känna er 100% nöjda. Läs mer om vår nöjd-kund-garanti.

Vem betalar om något skulle råka gå sönder?

Vi har en ansvarsförsäkring som är tecknad hos If, vilket innebär att vi står för kostnaden om vi skulle råka ha sönder någonting medan vi jobbar hos er. Det händer som tur är väldigt sällan, men ni ska ända känna er trygga i att vi täcker kostnader för eventuella skador som orsakas av oss.

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte med en erfaren arbetsledare. Vi kommer oftast ut inom två dagar om kunden har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund inom två dagar.

  • Offert inom två dagar
  • Egen kontaktperson
  • Fasta priser

Boka ett offertmöte

Nöjda kunder

Det här får ni som kunder

1.

Hög städkvalitet

Vi arbetar hårt för att upprätthålla en mycket hög nivå på våra kontorsstädningar.

2.

Korta bindningstider

Vår affärsmodell bygger på kundnöjdhet och nöjda kunder behöver inte vara bundna med långa avtal.

3.

Egen kontaktperson

Personlig kontakt är en byggsten i ett långvarigt samarbete.

4.

Kollektivavtal

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare.

Innovativ kontorsstädning

Städning med Active Water

Elektrostatiska sprutor

Svanen-märkta produkter

Vårt erbjudande

Vi är så mycket mer…

Vi hyr ut mattor

Vi har olika modeller och storlekar av mattor, allt från entrémattor till kontorsmattor med logotype.

Vi levererar fruktkorgar

Vi har olika upplägg vid leverans av fruktkorgar för att möta kundens önskemål, allt från helt ekologiska korgar till blandade.

Vi erbjuder kaffemaskiner

Vi samarbetar med flera stora leverantörer av kaffemaskiner och kan erbjuda förmånliga priser.

Mer om Städenergi

Städenergi är ett innovativt städbolag som utför flera tjänster utöver kontorsstädning i Stockholm och som ligger i framkant med ideligen har nöjda kunder. Läs mer om hur vi arbetar med innovativa och miljövänliga lösningar som hjälper företag och privatpersoner att få en kemikaliefri tillvaro.

Så här tycker våra kunder

Boka ett offertmöte

Vi kommer oftast ut inom två dagar om ni har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas oftast ut till er inom två dagar.

Dubble-A
Almega logotyp
Kommunal logotyp