fbpx

Företagsstädning Stockholm

Vi erbjuder städtjänster för företag och föreningar som behöver regelbunden städhjälp i form av kontorsstädning, trappstädning, butiksstädning samt kunder som behöver hjälp med mer tillfälliga arbeten. 
Vår företagsstädning i Stockholm skräddarsys efter kundens önskemål och förutsättningar. För oss är det viktigt att våra kunder får det som önskas och jobbar därför stenhårt för att uppfylla detta.

Såhär tycker våra kunder

Nöjda kunder

Det här får du som företag

1.

Korta bindningstider

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

2.

Kvalitetsgaranti

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti om man mot förmodan inte skulle vara nöjd.

3.

Egen kontaktperson

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarig samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

4.

Kollektivavtal

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare som gör sitt yttersta för att leverera en hög kvalitet och service.

Vi är så mycket mer…

Vi hyr ut mattor

Kemikaliefri städning

Vi levererar fruktkorgar

Vi har olika upplägg vid leverans av fruktkorgar för att möta kundens önskemål, allt från helt ekologiska korgar till blandade.

Vi erbjuder kaffemaskiner

Vi levererar förbrukningsmaterial

Boka oss för ett kostnadsfritt förslag

Kontakta oss om ni vill boka ett offertmöte med en erfaren arbetsledare. Vi kommer oftast ut inom två dagar om kunden har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till kund inom två dagar.

  • Offert inom två dagar

  • Egen kontaktperson

  • Fasta priser

 

Boka ett offertmöte

Dubble-A
Almega logotyp
Kommunal logotyp