fbpx

Företagsstädning Stockholm

Introduktion

Som företagare och förening har man ofta många bollar i luften, och som mångsysslare är det inte lätt att hinna med alla sysslor utöver jobb och föreningsliv som krävs. Det är idag därför vanligt att en förening eller ett företag tar hjälp av företagsstädning för att kunna fokusera på övriga delar.

Varför företagsstäd?

Städning har en större betydelse än vad man tror. Genom att ha ett städat kontor eller en städad lokal mår personal, kunder och andra besökare bättre. Både fysiskt men också psykiskt. Städning för företag är därför en viktig del för att höja stämning och mående på plats.

Städtjänst i Stockholm för företag & föreningar

Vi erbjuder städtjänster för företag och föreningar som behöver regelbunden städhjälp i form av kontorsstädning, trappstädning, butiksstädning samt kunder som behöver hjälp med mer tillfälliga arbeten. Hitta rätt städning för företag hos oss! 

Skräddarsytt företagsstäd

Vår företagsstädning i Stockholm skräddarsys efter kundens önskemål och förutsättningar. För oss är det viktigt att våra kunder får det som önskas och jobbar därför stenhårt för att uppfylla detta.

Behov av annan städtjänst i Stockholm?

Behöver du hjälp med privat städhjälp? Vi erbjuder bland annat hemstädning, storstädning, visningsstädning och fönsterputsning.

Läs mer under fliken våra tjänster.

Nöjda kunder

Det här får du som företag

1.

Korta bindningstider

Vår affärsmodell bygger på att nöjda kunder stannar kvar, därför har vi inga behov av att binda våra kunder på långa avtal.

3.

Egen kontaktperson

Personlig kontakt är en viktig byggsten i ett långvarig samarbete och därför har varje kund en egen kontaktperson.

2.

Kvalitetsgaranti

Vi är trygga i vår städkvalitet och därför erbjuder vi alla våra kunder nöjd kund garanti om man mot förmodan inte skulle vara nöjd.

4.

Kollektivavtal

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare som gör sitt yttersta för att leverera en hög kvalitet och service.

Vi är så mycket mer…

Vi hyr ut mattor

Kemikaliefri städning

Vi levererar fruktkorgar

Vi har olika upplägg vid leverans av fruktkorgar för att möta kundens önskemål, allt från helt ekologiska korgar till blandade.

Vi erbjuder kaffemaskiner

Vi levererar förbrukningsmaterial

Såhär tycker våra kunder

Boka ett offertmöte

Vi kommer oftast ut inom två dagar om ni har det som önskemål. Offert med tillhörande arbetsschema mejlas ut till till er oftast inom två dagar.

Dubble-A
Almega logotyp
Kommunal logotyp