fbpx

Hemstädning Stockholm

Upptäck Stockholms bästa städföretag - 
boka ett möte för hemstädning idag!

Om tjänsten

Hemstädning i Stockholm

Det är en vardagslyx att komma hem till ett rent och nystädat hem. Idag är det vanligt att det inte finns någon tid för att hålla hemmet i det skick som önskas, och allt fler väljer därför att använda sig av hemstädning av professionell och flexibel städhjälp. Är du i behov av städ i Stockholm? Tveka då inte att boka städning i hemmet med oss – vi städar ditt hem med rent nöje!

Behöver du städhjälp i Stockholm?

Gör som många andra och ta hjälp av Städenergi med städning av ditt hem! Vi levererar skräddarsydd hemstädning i Stockholm utan bindningstid. Du väljer själv dina främsta behov och hur frekvent städning i hemmet som du vill ha. Oavsett vad du önskar ser vi till att uppnå dina behov och önskemål. Vi städar idag hos hundratals kunder varje vecka, och vill givetvis finnas där för dig också! Städade hem är vår specialitet!

Välj själv hur ofta du vill ha hemstäd

I och med den flexibla städningen kan du själv också välja hur ofta du vill ha hjälp med din hemstädning. Våra kunder väljer ofta att använda sig av städtjänster i hemmet en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Oavsett önskemål ser vi till att finnas där för dig när du behöver städhjälp.

Abonnemang på hemstädning i Stockholm

Anser du att hemstädning är en given del i din vardag? Då bör du se till att ha abonnemang på vår hemstädning. Vi erbjuder regelbunden hemstädning i olika frekvenser och prisklasser. Kolla in vår prislista för en större överblick över vad vår hemstädning har för kostnad per timme/tillfälle hos oss.

Upptäck Stockholms bästa städfirma!

Vanliga frågor om vår hemstädning i Stockholm

Hemstädning Stockholm - priser

Vad hemstädning i Stockholm kostar är olika för olika företag. Vissa tar betalt per kvadratmeter, medan vissa tar betalt per timme. Vi går igenom bostaden, era önskemål och förväntningar så att vi kan lämna en offert på städning i just ert hem. Vill du skicka en offertförfrågan om städning hemma redan nu kan du göra det här.

Vad ingår i Städenergis hemstäd i Stockholm?

I vår hemstädning ingår städning av kök, sovrum, vardagsrum och toalett/badrum. Vi kommer gärna ut på ett hembesök eller träffas digitalt där vi presenterar hur vi kan hjälpa er med era önskemål och behov. Vi går igenom våra rutiner och ett upplägg för kontinuerlig städning i hemmet.

Behöver jag lämna ut nycklar inför städning i hemmet?

Nej, det behövs inte. Du kan välja att vara hemma under den tid som vi utför vår städning hemma hos dig – eller så kan du lämna ut nyckeln till en granne som släpper in oss i ditt hem. Du väljer helt och håller själv om du vill vara hemma medan vi städar eller om du hellre vill passa på att göra någonting annat.

Nöjda kunder

Det här får du som avtalskund

1.

Inga bindningstider

Vår affärsmodell bygger på kundnöjdhet och nöjda kunder behöver inte vara bundna med långa avtal.

2.

Nöjd-kund-garanti

Om ni inte är nöjda med vårt arbete, återkommer vi kostnadsfritt inom 48 timmar. Garantin gäller i 10 dagar.

3.

Inga framkörningsavgifter

Våra priser är fasta och inga extra avgifter tillkommer. Fönsterputsning och andra tjänster till förmånspriser.

4.

Kollektivavtal

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare.

Såhär tycker våra kunder

Mer om hemstädning

Digital återkoppling

Effektiv desinfektion

Hemstädning genom Städenergi

Kampanj Hemstädning

Boka en provstädning under februari månad för endast 149 kr per timme efter RUT-avdrag.

Läs mer

Kemikaliefri Städning

Vi introducerar Active Water som är ett kemikaliefritt rengöringsmedel baserat på 99,83% kranvatten.

Läs mer

Vi är så mycket mer…

Engångsstädningar

Vi är experter på storstädningar, flyttstädningar, byggstädningar. Förmånskunder erhåller 10% i rabatt.

Mer om Städenergi

Läs mer om hur vi arbetar med innovativa och miljövänliga lösningar som hjälper företag och privatpersoner att få en kemikaliefri tillvaro.

Dubble-A
Almega logotyp
Kommunal logotyp