fbpx

Hemstädning Stockholm

Upptäck Stockholms bästa städföretag 
- boka ett möte för hemstädning idag!

Om tjänsten

Hemstädning i Stockholm

Det är en vardagslyx att komma hem till ett rent och nystädat hem. Idag är det vanligt att det inte finns någon tid för att hålla hemmet i det skick som önskas, och allt fler väljer därför att använda sig av hemstädning av professionell och flexibel städhjälp. Är du i behov av städ i Stockholm? Tveka då inte att boka hemstädning via oss – vi städar ditt hem med rent nöje!

Behöver du städhjälp i Stockholm?

Gör som många andra och ta hjälp av Städenergi med städning av ditt hem! Vi levererar skräddarsydd hemstädning i Stockholm utan bindningstid. Du väljer själv dina främsta behov och hur frekvent städning i hemmet som du vill ha.

Oavsett vad du önskar ser vi till att uppnå dina behov och önskemål. Vi städar idag hos hundratals kunder varje vecka, och vill givetvis finnas där för dig också! Städade hem är vår specialitet!

Välj själv hur ofta du vill ha hemstäd

I och med den flexibla städningen kan du själv också välja hur ofta du vill ha hjälp med din hemstädning. Våra kunder väljer ofta att använda sig av städtjänster i hemmet en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Oavsett önskemål ser vi till att finnas där för dig när du behöver städhjälp.

Hemstädning Stockholm - Pris

Vad hemstädning i Stockholm kostar är olika för olika företag. Vissa tar betalt per kvadratmeter, medan vissa tar betalt per timme. Vi går igenom bostaden, era önskemål och förväntningar så att vi kan lämna en offert på städning i just ert hem.

Faktorer som påverkar priset på din hemstädning

  • Bostadens storlek
  • Hur ofta du önskar städning
  • Hur lång tid det tar

Vill du skicka en offertförfrågan om städning hemma redan nu?

Skicka offertförfrågan

Abonnemang på hemstädning i Stockholm

Anser du att hemstädning är en given del i din vardag? Då bör du se till att ha abonnemang på vår hemstädning. Vi erbjuder regelbunden hemstädning i olika frekvenser och prisklasser. Kolla in vår prislista för en större överblick över vad vår hemstädning har för kostnad per timme/tillfälle hos oss.

Upptäck Stockholms bästa hemstädning!

Vanliga frågor om vår hemstädning i Stockholm

Vad ingår i hemstädning?

I vår hemstädning ingår städning av kök, sovrum, vardagsrum och toalett/badrum. Vi kommer gärna ut på ett hembesök eller träffas digitalt där vi presenterar hur vi kan hjälpa er med era önskemål och behov. Vi går igenom våra rutiner och ett upplägg för kontinuerlig städning i hemmet. När vi städar utgår vi ifrån en checklista som baseras på dina önskemål och förväntningar på vår hemstädning.

Vad kostar hemstädning?

Priset för hemstädning varierar beroende på ditt hem. Vi kommer ut till din bostad, fysiskt eller digitalt, och tittar på faktorer såsom storleken på bostaden, hur lång tid som städningen väntas ta och inte minst de önskemål som du som kund har, när vi bestämmer pris för hemstädning hos dig. Skicka en offertförfrågan till oss för ett kostnadsförslag.

Hur lång tid tar städningen?

Det varierar från hem till hem. En del hem kräver att vi är där en längre tid än andra. När vi har sett ditt hem kan vi ge en mer specifik uppskattning för hur lång tid en städning tar hemma hos dig. Vi städar helt enkelt till dess att vi är klara och har utfört vårt uppdrag och strävar alltid efter att leverera städning med toppkvalitet.

Hur ofta borde jag ha hemstädning?

Det är helt och hållet upp till dig och din boendesituation. Om ni är flera personer i hushållet, eller om det finns pälsdjur i hemmet, kan ni behöva hemstäd oftare än om det bara bor en eller två personer i hushållet. Kontakta oss för att diskutera dina behov och hur ofta du behöver städning.

Kan jag avboka eller omboka städningen?

Ja, det går bra. Fram till tre arbetsdagar innan din inbokade hemstädning kan du göra en kostnadsfri av- eller ombokning. Därefter debiteras du med en avbokningsavgift på 50 % av kostnaden. Om du istället bokar om till ett annat datum, tar vi en ombokningsavgift på 20 % av kostnaden.

Hur går det till vid första städtillfället?

Det första städtillfället är en provstädning som utför i ditt hem. Vi ser gärna att du är hemma under de inledande 10-15 minuterna så att vi, tillsammans med dig, kan gå igenom bostaden. Ni får också möjlighet att briefa oss om era önskemål och förväntningar. Därefter kan vi städa och låsa efter oss när vi är klara. Nyckeln lämnar vi i brevlådan.

Behöver jag lämna ut nycklar inför städning i hemmet?

Nej, det behövs inte. Du kan välja att vara hemma under den tid som vi utför vår städning hemma hos dig – eller så kan du lämna ut nyckeln till en granne som släpper in oss i ditt hem. Du väljer helt och håller själv om du vill vara hemma medan vi städar eller om du hellre vill passa på att göra någonting annat.

Vad innebär det med ett städabonnemang?

Det innebär kort och gott att vi kommer hem till dig och städar på regelbunden basis. Detta görs på en veckodag som vi förutbestämmer tillsammans. Om eventuella röda dagar skulle inträffa på denna veckodag, har du möjlighet att göra en ombokning till ett annat, närliggande datum.

Går det bra att mitt husdjur är hemma under tiden?

Självklart! Du ansvarar för att ditt husdjur inte riskerar att komma till skada eller att smita ut medan vi är på plats. Informera oss gärna om att det finns husdjur i bostaden redan vid bokningstillfället.

Behöver jag införskaffa städartiklar?

Du behöver inte införskaffa någonting. Vi har med oss allt det som vi behöver för att utföra städning hemma hos dig. Om du bor i en bostad där vi kan tänkas behöva en extra hög stege eller liknande, behöver du meddela oss om detta senast dagen innan ditt inbokade hemstäd.

Vad använder ni för rengöringsmedel?

Vi använder oss av Active Water – ett kemikaliefritt rengöringsmedel som till 99,83 % är baserat på vanligt kranvatten. Vi värnar om miljön i både hemmet och i naturen. Därför känns det självklart att städa med hjälp av rengöringsmedel som är 100 % miljövänliga och fria från kemikalier.

Kan jag göra RUT-avdrag på hemstädning?

Ja, det kan du göra. I Sverige har du rätt till RUT-avdrag på 50 procent av arbetskostnaden på städning i hemmet. Maxbeloppet för RUT-avdrag är satt till 50 000 kronor per år. Om ni är flera i hushållet som betalar för tjänsten, delas avdraget lika er emellan.

Hur funkar det med besiktning av hemstädningen?

Du har 10 dagar på dig att besiktiga städningen. Därefter gäller inte längre vår garanti. Titta igenom din bostad och återkom till oss om du känner dig missnöjd med vårt arbete – vi återkommer inom 48 timmar och åtgärdar det som du har känt dig mindre nöjd med.

Vad har ni för garantier?

Vi har en nöjd-kund-garanti som innebär att vi utför hemstädning som du kommer att känna dig nöjd med. Garantin gäller i 10 dagar från städtillfället. Om du inte skulle vara nöjd är det bara att höra av dig så kommer vi hem till dig på nytt och lämnar dig med en hemstädning som du känner dig nöjd med.

Kan jag få mer än bara vanlig hemstädning?

Absolut! Vi har flera tillvalstjänster och kan erbjuda både fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och annan privat städhjälp hemma. Ta kontakt med oss så kan vi ta fram en skräddarsydd lösning för dig och ditt hem.

Nöjda kunder

Det här får du som avtalskund

1.

Inga bindningstider

Vår affärsmodell bygger på kundnöjdhet och nöjda kunder behöver inte vara bundna med långa avtal.

2.

Nöjd-kund-garanti

Om ni inte är nöjda med vårt arbete, återkommer vi kostnadsfritt inom 48 timmar. Garantin gäller i 10 dagar.

3.

Inga framkörningsavgifter

Våra priser är fasta och inga extra avgifter tillkommer. Fönsterputsning och andra tjänster till förmånspriser.

4.

Kollektivavtal

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare.

Såhär tycker våra kunder

Mer om hemstädning

Digital återkoppling

Effektiv desinfektion

Hemstädning genom Städenergi

Kampanj Hemstädning

Boka en provstädning för endast 199 kr per timme efter RUT-avdrag.

Boka nu!

Kemikaliefri Städning

Vi introducerar Active Water som är ett kemikaliefritt rengöringsmedel baserat på 99,83% kranvatten.

Läs mer

Vi är så mycket mer…

Engångsstädningar

Vi är experter på storstädningar, flyttstädningar, byggstädningar. Förmånskunder erhåller 10% i rabatt.

Mer om Städenergi

Läs mer om hur vi arbetar med innovativa och miljövänliga lösningar som hjälper företag och privatpersoner att få en kemikaliefri tillvaro.

Dubble-A
Almega logotyp
Kommunal logotyp