fbpx

Visningsstädning Stockholm

Behöver du hjälp att städa inför visning? Vi gör det med rent nöje.

Boka visningsstädning

Visningsstädning i Stockholm

Ett rent och fräscht hem ger ett gott intryck vid visningen. För spekulanterna signalerar det att ditt hem är en bostad som har blivit väl omhändertagen. Med en sådan kvalitetsstämpel ökar givetvis dina förutsättningar för ett högt slutpris vid en eventuell budgivning.

Visningsstädning - vad ingår?

Under åren har vi utfört tusentals städningar och varje månad utför vi djupgående visningsstädning i Stockholm på flera håll. Vårt visningsstäd består av en storstädning samt fönsterputsning. Städningen sker på djupet och utförs av utbildad och erfaren personal. I vår checklista kan du se alla de moment som inför när vi städar ditt hem inför visning.

Visningsstädning med RUT-avdrag

I Sverige är alla personer som betalar skatt i Sverige och som är minst 18 år, berättigade till den skattereduktion som ofta kallas för RUT-avdrag. Denna skattereduktion avser arbetskostnaden för hushållsnära tjänster såsom exempelvis en visningsstädning. Det högsta avdragsgilla beloppet för RUT-avdrag är 75 000 kronor per person och år. På Skatteverkets hemsida och bland våra frågor och svar hittar du mer information om vad som gäller.

Visningsstädning - Pris

Priset på vår visningsstädning beror dels på hur stor din bostad är, och dels på om den har inglasad balkong, spiskamin eller andra attribut som kan påverka hur mycket städning som behövs.

Vad kostar i en visningsstädning?

Du kan se vad priset för just din bostad direkt på vår bokningssida . Där kan du också välja vilken dag som du vill att vi utför din visningsstädning på.

Personal Städenergi storstädar
Nöjda kunder

Boka städning inför visning hos oss

 

1.

Experter på visningsstäd

Vi har utfört tusentals städningar i Stockholm med duktig och erfaren personal.

2.

Nöjd-kund-garanti

Om ni inte är nöjda med vårt arbete, återkommer vi kostnadsfritt inom 48 timmar. Vår garanti gäller i 10 dagar.

3.

Inga framkörningsavgifter

Alla våra priser är fasta och det tillkommer inga extra avgifter. Fönsterputsning ingår alltid i vårt visningsstäd.

4.

Kollektivavtalsanslutna

För oss är det viktigt med nöjda medarbetare. Därför omfattas all vår personal av kollektivavtal.

Så här tycker våra kunder

Vi kan mer än bara visningsstädning…

Experter på hemstädning

Dagligen hjälper vi flera hundra hushåll med hemstädning i Stockholm. Vill du ha hemstädning i din nya bostad? Kontakta oss idag!

Vi utför storstädning

Storstädning är, tillsammans med fönsterputsning, en av grundbultarna i vår visningsstädning. Våra städteam hjälper dig med både delar!

Innovativ desinficering

Vi kan, med hjälp av våra elektrostatiska sprutor från Victory Innovations, erbjuda snabb och effektiv städning till en låg kostnad.

Vill du veta mer om våra städtjänster?

Vi hjälper privatpersoner och företag att få en ren och kemikaliefri tillvaro med hjälp av innovativa och miljövänliga lösningar.

Boka visningsstädning nu

Vi kan oftast boka in en visningsstädning inom en vecka. Behöver du en tidigare tid, kan vi oftast ordna det. Ring oss så får du besked direkt!

Boka visningsstädning onlineLetar du efter en annan städtjänst?

Dubble-A
Almega logotyp
Auktoriserat serviceföretag Städenergi
Kommunal logotyp