fbpx

Privat städhjälp hemma

Introduktion

Städhjälp - Stockholm

Vi erbjuder städtjänster för privatpersoner i Stockholmsområdet som behöver regelbunden städhjälp hemma. Det kan vara i samband med flytt, visning eller den typ av städning som behövs på regelbunden basis i vardagen.

Tjänster för dig som behöver städhjälp hemma

  • Hemstädning – Med vår populära städhjälp underlättar vi din vardag och skapar tid för annat som du vill ägna dig åt.
  • Flyttstädning – Låt oss sköta den allra tråkigaste delen av en flytt, nämligen städningen av en bostad som du inte längre kommer att bo i.
  • Visningsstädning – Inför en bostadsvisning vill du visa upp ditt hem ur sin allra renaste sida. Med vår hjälp kan du fokusera på annat.
  • Storstädning – Med jämna mellanrum behöver du utföra en större och mer omfattande städning. Den är tidskrävande och suger energi. För oss är det rent nöje!
  • Byggstädning – Har du nyss renoverat? Eller flyttar du in i en nybyggd bostad? Då kan du vara i behov av en mer omfattande städning. Vi hjälper dig med det!
  • Fönsterputsning – Rena fönster gör mycket för den allmänna känslan av ditt hem. Det får din bostad att kännas större, ljusare och luftigare. Oavsett vilka fönster du har, sitter vi på lång erfarenhet.

Skräddarsydd städhjälp

Alla våra städtjänster skräddarsys efter kundens önskemål och förutsättningar. Klicka dig vidare nedan och läs mer om respektive städtjänst.

Vi erbjuder fler städtjänster

Behöver din arbetsplats hjälp med företagsstäd? Vi erbjuder även städning åt både mindre och större arbetsplatser. Vi erbjuder bland annat:

Vanliga frågor om städhjälp i Stockholm

Vilken typ av städhjälp erbjuder ni?

Vi erbjuder städhjälp för privatpersoner, men även företagsstädning. För privatpersoner erbjuder vi bland annat hemstädning, storstädning, flyttstädning, visningsstädning, fönsterputsning och byggstädning. Vi kan också erbjuda sanering, bortforsling av dödsbo samt trädgårdstjänster.

Erbjuder ni endast städhjälp i Stockholm?

Ja. Vi erbjuder städhjälp i Stockholms län med omnejd. Vårt kontor ligger i Årsta.

Går det att få skräddarsydd städhjälp?

Självklart. Vi skräddarsyr alltid våra städtjänster efter dina önskemål, behov och förutsättningar för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Vad har ni för bindningstider?

Vi har inga bindningstider. När du bokar städhjälp med oss, gör du det med tryggheten i att inte behöva känna dig bunden i långa avtal. För oss är det en viktig grundbult för att du ska känna dig nöjd.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet?

Om du inte är nöjd med din städhjälp, kommer vi hem till dig inom 48 timmar och gör ett kostnadsfritt kompletterande städ. För oss på Städenergi finns det inget som är viktigare än nöjda kunder. Därför erbjuder vi en nöjd-kund-garanti som gäller i 10 dagar från städtillfället.

Omfattas er personal av kollektivavtal?

Självklart. Lika viktigt som det är med nöjda kunder, lika viktigt är det med nöjda medarbetare. För att möjliggöra denna förutsättning är det en självklarhet att vara kollektivavtalsanslutna.

Erbjuder ni även företagstjänster?

Det gör vi. I vårt företagsstäd kan vi erbjuda företag hjälp med bland annat kontorsstädning, trappstädning, butiksstädning, flyttstädning, fönsterputs, byggstädning, golvvård och kontraktsstädning, men även hemstädning som löneförmån. Därtill hyr vi även ut mattor, erbjuder kaffemaskiner och levererar fruktkorgar.

Nöjda kunder

Det här får du som privatkund

1.

Inga bindningstider

Vår affärsmodell bygger på kundnöjdhet och kunder som är nöjda behöver inte vara bundna med långa avtal.

2.

Nöjd-kund-garanti

Om du inte är nöjd med den städhjälp som vi erbjuder, återkommer vi inom 48 timmar – helt kostnadsfritt. Vår nöjd-kund-garanti gäller i 10 dagar.

3.

Inga framkörningsavgifter

Våra priser är fasta och inga extra avgifter tillkommer. Fönsterputsning och andra städtjänster till förmånspriser.

4.

Kollektivavtal

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal, en förutsättning för att ha nöjda medarbetare.

Såhär tycker våra kunder

Dubble-A
Almega logotyp
Kommunal logotyp